Print

zalm salade met citroen & zeekraal

Zalm salade met zeekraal en citroen www.thelemonkitchen.nlZalm salade met zeekraal en citroen www.thelemonkitchen.nl

5 from 2 reviews

Scale

Ingredients

Nodig:

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 150 graden, leg de zalm in een ovenschaal en knijp er een halve citroen over uit. Haal na 10 minuten de zalm uit de oven.

    Je kan een digitale oven thermometer gebruiken om de kern temperatuur van de zalm meten, 55 graden is het lekkerst!
  2. Snijd ondertussen de zeekraal zo klein mogelijk, meng dit met de zalm, breng nu op smaak met zest van 1 citroen, 2 eetlepel citroensap, kruidenzout en versgemalen peper.
  3. Gebruik een vork, om de zalm salade fijn te prakken, zodat het smeerbaar is. Roer er als laatste nog de (geplukte) verse dille & Lurpak boter doorheen.

Keywords: zalm recepten, zalm gerechten, gerechten met citroen