Win het BBQ-kerstpakket van Thermapen Nederland

Win het BBQ-kerstpakket van Thermapen Nederland
Thermapen Nederland is een geweldig bedrijf wat gespecialiseerd is in allerlei BBQ en keuken elementen voor een perfecte temperatuur en garing. Ik heb afgelopen jaar een paar recepten ontwikkeld met de Thermapen en de Digitale oven thermometer. Zo heb ik in het voorjaar met de Thermapen krokante wrap met perfect gebakken zalm en avocado gemaakt, daarna heb ik met de D.O.T (digitale oven thermometer) zacht gegaarde zalm uit de oven met frisse mango salade. Meten is weten zeggen ze ook wel en dat is voor vis en vlees essentieel. Tijdens de feestdagen is het ook leuk en belangrijk om je gasten te verwennen met een feestmaal. Doe mee en win het BBQ-kerstpakket van Thermapen Nederland. Verras met kerst jezelf én je gasten! Lees hieronder hoe je mee kan doen.

Wat kan je allemaal winnen?

– Boek Winter BBQ van Jord Althuizen (Smokey Goodness)
– Superfast Thermapen MK4 blauw met silicone hoes
– DOT Digitale Oven Thermometer met extra voeler
– Kernthermometer
– Thermapen schort, theedoek en onderzetter

Wat moet je doen om te winnen?

Volg als eerste Thermapen Nederland op Facebook, like het BBQ-kerstpakket bericht en laat in een reactie hieronder weten met wie je wilt genieten tijdens de feestdagen van dit geweldige winter BBQ-kerstpakket (t.w.v. €175,-).

Winnaars

Er worden in totaal 10 BBQ-kerstpakketten weg gegeven. Tussen 10 december en 21 december wordt er elke werkdag 1 winnaar bekend gemaakt. Meedoen kan tot en met 21 december 18:00! Hieronder geef ik je nog een paar zalm tips, ter inspiratie om mee te doen met deze winactie.

Wrap met perfecte gebakken zalm, avocado & paprika

Wrap met zalm, avocado en paprika 'The Lemon Kitchen


Een geweldige lunch of licht hoofdgerecht. Perfecte zalm bakken is en blijft een kunst. Het is daarom belangrijk om te weten wat de kerntemperatuur is. De Thermapen kan je tijdens het bakken/grillen/barbecueën met de punt erin steken, zodat je heel snel precies weet wat de temperatuur is. Een perfect gegaarde zalm heeft een licht roze binnenkant en valt mooi uit elkaar en blijft lekker sappig.

Zalm uit de oven met mango salade

Zalm uit de oven met mango salade


Wanneer je zalm in de oven bereid is het ook belangrijk om de kerntemperatuur te weten (meten). Met de digitale oven thermometer kan je heel gemakkelijk de temperatuur bij houden. Je steek de thermometer in de zalm. Er zit een lang draadje aan vast waardoor je buiten de oven continue op de hoogte bent van de temperatuur. Je kan hierbij zelfs een timer op de juiste temperatuur zetten, wanneer dit bereikt is gaat er een alarm af.   

Vlees & Vis

Uiteraard kan je deze keukentools zoals de vleesthermometer ook voor allerlei soorten vleesgerechten gebruiken!
Doe je ook mee met deze winactie? Leuk! Dan zie ik graag je reactie hieronder. Ik duim voor jullie!
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?
Dit artikel is in samenwerking met Thermapen Nederland ontwikkeld.