Staycation Hilton & Roberto’s RESTAURANT Amsterdam

Onlangs was ik samen met mijn vriend uitgenodigd voor een #staycation in het Hilton & Roberto’s Amsterdam. Het welbekende Italiaanse Roberto’s restaurant staat erg hoog in mijn top 3 van Italiaanse restaurants. De Italiaanse sfeer, de vriendelijke bediening en het kwalitatieve pure eten zorgt ervoor dat je hier regelmatig wilt eten. Zeker nu veel reizen naar onder andere Italië niet doorgaan, kan ik je het hier zeker aanraden. We hebben heerlijk geslapen in het altijd goed en verzorgde Hilton, gedineerd bij Roberto’s en een ontbijt waar ik nu nog van ga watertanden. Lees hieronder meer over onze fantastische ‘mini vakantie in eigen land’ bij Hilton & Roberto’s!

#staycation bij mijn favoriete Italiaanse restaurant Roberto’s en Hilton Amsterdam
Hilton hotelkamer met kanaalzicht

Staycation Hilton & Roberto’s 

Eigenlijk zouden we op dit moment 3 weken rondreizen in Sicilië, waarbij we als eerste een bezoek zouden brengen aan Syracuse, dé meest vruchtbare plek van dit ‘citroen’ eiland. Helaas is dit naar volgend jaar verplaatst, daarom vond ik het extra speciaal om hiervoor uitgenodigd te zijn. Overigens was dit wel de eerste keer om in het Hilton te slapen; we hadden een mooi uitzicht over het water en de grachten. De kamer was knus, het beed groot en fris en de badkamer had een fijne douche! Ik vind marmer in een hotel altijd zó prachtig. Eenmaal klaar gemaakt voor het diner, werd er op de deur geklopt. Het was roomservice! We kregen een bak gevuld met vers geplukte kersen aangeboden. Chique! 

Dineren bij Roberto’s restaurant Amsterdam

Afgelopen jaren heb ik al meerdere keren geluncht bij Roberto’s. Dit is op een zondag, typisch Italiaans! Urenlang tafelen, kletsen en genieten van al dat mooie eten samen met je vrienden, familie & geliefden. Een traditie dat ik graag in Nederland zou willen introduceren. Deze keer gingen we voor een drie gangen menu, kiezen is nooit mijn ding geweest. Vaak omdat ik het liefste alles van de kaart wil proeven. Maar uiteindelijk was ik superblij met de botermalse kip, zie hieronder de foto!

Onbijt bij Hilton & Roberto’s Amsterdam

Zoals hierboven al aangegeven was het ontbijt ge-wel-dig! Het allerlekkerste vonden we de Eggs Benedict met Hollandaisesaus, op een brioche broodje met spinazie en mega crunchy bacon. Maar ook de Illy koffie en zoet & zaligheden waren fantastisch. We zijn tot de conclusie gekomen dat dit het allerbeste (hotel) ontbijt ooit was. Éen groot feest dus! Zin in Italiaans eten? Bekijk dan deze pasta recepten eens!

Win een staycation bij Hilton & Roberto’s restaurant Amsterdam

Om te vieren dat dit een groot succes was, mag ik ook twee mensen blij maken met een staycation bij Hilton & Roberto’s (t.w.v. €400,-) . Winnaar van ‘vakantie in eigen land’ wordt volgende week bekend gemaakt.

Hoe kan je kans maken?

  • Volg @thelemonkitchennl, @robertosamsterdam & @hiltonamsterdam op Instagram en Facebook.
  • Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom je wilt winnen en met wie je wilt gaan
  • Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief

#Samenwerking met Hilton & Roberto’s Amsterdam

Print

Staycation Hilton & Roberto’s restaurant Amsterdam

Jadis Schreuder Hilton Roberta's amsterdam
  • Author: Jadis Schreuder