Sporten bij TrainStation073 in Den Bosch

I WORKOUT
Begin december ben ik begonnen met sporten bij TrainStation073 in Den Bosch.
Een leuke plek net naast het station en De Verkade Fabriek. Via een vriendin maakte ik kennis met Trainstation Den Bosch, die daar regelmatig sport. Zo ging ik mee om kennis te maken met boksen. Het viel mij op dat er een fijne sfeer hangt, leuk team en goede persoonlijke begeleiding. Na even kletsen met Maik de eigenaar, was ik om. Ik heb vroeger jaren getennist en daarna vooral cardio gedaan, niks bijzonders. Ik vind het namelijk wel belangrijk om niet alleen gezond & lekker te eten, maar ook fit te zijn. Dit kan alleen met veel en goede beweging. Nu ben ik erg benieuwd wat het met mij de komende maanden gaat doen. Ik ben nu bijna drie weken op weg, met véél spierpijn en meer energie dan ooit! Lees hieronder mijn 0 meting.

Sporten bij Trainstation Den Bosch www.thelemonkitchen.nl

Sporten bij TrainStation073 in Den Bosch

“Trainen in een uniek trainingscenter onder begeleiding van professionele personal trainers om zo jouw doel te behalen. Wat jouw doel ook is, wij helpen je met de juiste manier van trainen in een unieke sportomgeving met de nieuwste materialen waarbij aandacht, uitdaging en beleving centraal staan. Samen zorgen we voor een goede balans tussen training, voeding en rust!”

Wat kan je hier allemaal verwachten?

 • Personal trainers met veel ervaring
 • Unieke trainingsstations
 • Je plant zelf je training (keuze uit 50 momenten per week)
 • Dé handige Trainstation-app
 • Goed bereikbaar en gratis parkeren

Mijn 0-meting

Hieronder zie je precies wat mijn gewicht begin december was. Ik ben hier heel transparant in! Ik ben redelijk blij met mijn lichaam, maar ik zou wel een paar kilo lichter willen zijn, vet % omlaag willen krijgen en net iets strakker in mijn vel zitten. Als je bij Trainstation komt, dan vragen ze wat je precies wilt bereiken en wat je zelf mooi vind. Ik ben erg benieuwd wat over een paar maanden mijn gewicht/centimeters en vet% is. Ik ben namelijk gek op roomboter, buffel mozzarella, avocado en zalm, maar ik eet ook veel groente en fruit. Dit wil ik allemaal niet laten staan dus nu afwachten wat het doet als ik meer (gericht) ga sporten.

Mijn gemeten omvang

 • Schouder.     99 cm
 • Borst             84 cm
 • Biceps          26 cm
 • Taille.            71 cm
 • Billen.           96 cm
 • Bovenbeen   60 cm
 • Bloeddruk.   127 / 85
 • Vet %            29 %
 • Gewicht        56 kg
Sporten bij Trainstation Den Bosch www.thelemonkitchen.nl

Sporten bij Trainstation Den Bosch – Powerstation

Wat kan je bij Trainstation allemaal doen?

Als eerste kies je de training die je wilt doen. In de app geef je zelf aan voor welke training je wilt inschrijven. Inschrijven = trainen. Elke training start op een vaste tijd, de tijdsblokken zijn zichtbaar in het rooster van de app. Behalve de personal training, die stem je af met jouw personal trainer.

Powerstation workout

 • Krachttraining in groepsverband (maximaal 10 personen)
Sporten bij Trainstation Den Bosch www.thelemonkitchen.nl

Sporten bij Trainstation Den Bosch www.thelemonkitchen.nl

Funstation workout

 • Bodyweight en sport & spel in groepsverband (maximaal 10 personen)
Sporten bij Trainstation Den Bosch www.thelemonkitchen.nl

Sporten bij TrainStation073 Den Bosch – Boxing station 

Boxingstation workout

 • Vecht- en verdedigingsworkout in groepsverband (maximaal 10 personen)

Personal training

 • Eén op één training met een van de personal trainers
Sporten bij Trainstation Den Bosch www.thelemonkitchen.nl

Sporten bij TrainStation073 Den Bosch – Eigenaar Maik

Vrij trainen met of zonder personal trainer

 • Je kan zelf bepalen waar je wilt sporten en wat je wilt doen, met af en toe een leuke challenge tussendoor. Hierbij kan je altijd advies vragen aan een personal trainer. 

Zoals hierboven genoemd kan je dus van alles doen. Van vrij boksen, box lessen volgen, vrij trainen, personal training krijgen en af en soms een leuke challenge tussendoor. Gezellig met de mensen die aanwezig zijn, denk aan basketballen en volleyballen. Verder zit er ook in het gebouw een fysio en voedingsadviseur! 

TrainStation073 Den Bosch 

Ben jij nou ook op zoek naar een goede sportschool waar je met doelen werkt en goed begeleidt wordt? Ga dan naar de website en schrijf je in voor een proefles! Over een paar maanden staat er weer een artikel online met de eindmeting, spannend!
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?