Print

Pasta schelpen gevuld met tomaat, citroen & pesto

5 from 1 reviews

Scale

Ingredients

Pasta schelpen gevuld met tomaat, citroen & pesto  (3-4 personen)

Benodigdheden

Instructions

  1.  Zet een kookpannetje op het vuur gevuld met wat er en voeg wat zout toe, pasta kook je het beste in water zo zout als de zee.
  2. Kook de pasta ongeveer in 13 minuten beetgaar. Maak ondertussen de tomaten, knoflook sardines saus. Heel makkelijk om te maken trouwens!

Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht

  1. Als de pasta beetgaar is, giet je ze af en vul je ze met de tomatensaus. Leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
  2. Rasp hier nog wat citroenzeste overheen en breng op smaak met wat kruidenzout. Druppel nog wat van je lekkerste olijfolie over de pasta schelpen.
  3. Zet voor 10 minuten in de oven, zodat de pastasaus heerlijk in de pasta schelpen kan trekken.
  4. Haal de pasta schelpen uit de oven en verdeel de citroen pesto die je zelf hebt gemaakt of zelf gekocht hebt over het gerecht. Pluk de buffel mozzarella over het gerecht en zet nog 3 minuten in de oven.