Kerstdiner met de HelloFresh Kerstbox

De kerst komt steeds dichterbij en ik zit alweer te denken wat ik allemaal voor lekkers ga maken. Het zijn twee bijzondere dagen waar het voornamelijk om lekker eten draait. Mijn absolute favoriete bezigheid! Het zijn daarom ook mijn lievelingsdagen van het jaar, want het is fijn om je geliefden naast je te hebben én de gehele dag lekker te eten. HelloFresh biedt een geweldige viergangen Kerstbox aan, waarvoor je samen de keuken in gaat, heerlijk eet, maar wat niet te veel tijd in beslag neemt. Dat betekent dat je zonder stress het kerstdiner in kan gaan! Lees hieronder verder over een geweldig kerstdiner met de HelloFresh kerstbox!

HELLOFRESH – #TROTSOP

Nu de zomer ons echt verlaten heeft, gaan we weer kijken naar de lekkerste en gezelligste maand van het jaar: december! Voor The Lemon Kitchen & HelloFresh staat kerst gelijk aan gezelligheid, genieten en veel liefde. Ik kreeg laatst de HelloFresh Kerstbox opgestuurd voor vier personen en ik heb mij helemaal uitgeleefd. Dat weekend hebben mijn vriend, zijn ouders en ik erg genoten van de veelzijdige, gezonde en vooral lekkere gerechten van HelloFresh. Ik was verrast dat er ook nog gezellige kaarsjes bij zaten, dat maakt het extra knus en gezellig! Laatst viel mij op dat HelloFresh ook een citroen in het logo heeft verwerkt. Ook niet gek want een fris element proef je in alle recepten terug.

HELLOFRESH KERSTBOX

Hoe werkt het nou precies? Je krijgt eerst een (mega) grote HelloFresh box thuisbezorgd. Die bomvol zit met allerlei lekkers! Tijdens het uitpakken zie je eerst een paar receptenkaarten. Een uitleg en versiersels en de producten zitten in kartonnen bakken verdeeld. HelloFresh heeft echt aan alles gedacht om de mensen thuis het iets makkelijker te maken. Je hoeft geen boodschappen te doen én geen recepten uit te zoeken. De stappen per recept zijn voor uitgewerkt inclusief duidelijke foto’s. Ze hebben zelfs gedacht aan een volgorde om de recepten te maken en ze geven je ook wat tips voor de foodstyling/opmaak. Heb je hulp nodig voor het maken van de gerechten? Dan staan er ook video’s online om je te helpen.

HET MENU

Met kerst vind ik het belangrijk dat je echt kan genieten van het samenzijn, de grote tafel vol met mooi eten en dat je je dankbaarheid met elkaar kan delen. Als voorgerecht een verfrissende zalmtartaar, waardoor je eetlust alleen nog maar zal toenemen! Het tussengerecht is een licht gegrilde romanescosoep met een mooie groene kleur. Gevolgd door een smaakvol hoofdgerecht met in de hoofdrol Franse kalkoenrollade en als toetje Eton mess met fris-zoete passievrucht. Het menu was zo kleurrijk en lekker dat we er samen urenlang van hebben genoten.  

Kerstbox HelloFresh www.thelemonkitchen.nl

Kerstbox HelloFresh 

Wanneer kan je de HelloFresh Kerstbox of Gourmetbox bestellen?

Wil je er met kerst nou ook zo gezellig en lekker bij zitten? Je kan de Kerstbox (€59,95 per twee personen) & Gourmetbox (€39,95 per twee personen) vanaf nu tot en met 16 december bestellen op www.hellofresh.nl. Ook als je nog geen lidmaatschap hebt! Deze boxen zijn voor 2, 4, 6 en 8 personen te bestellen. Lekker wijntje erbij? De Wijnbox kan je erbij bestellen en bestaat uit 3 verschillende soorten wijn, waarvan er elk twee flessen in de box zitten. De boxen worden zondag 23 of maandag 24 december bij je thuis bezorgd op een moment dat het jou uitkomt. De dag van tevoren krijg je een appje met de exacte tijd dat de bezorger langskomt. Kijk voor meer informatie op de website.
Alvast een hele fijne kerst en eet smakelijk!

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?

Deze review is in samenwerking met HelloFresh.