Print

Groene asperge salade met zalm, gember & citroen

zalm, asperge en gember salade met citroen

5 from 2 reviews

Scale

Ingredients

Instructions

1. Maak als eerste het warme zalm in sojasaus recept (alleen de zalm). Wanneer de zalm lekker in de oven staat ga je met de rest van het simpele recept aan de slag.
2. Snijd de snack komkommers zo dun mogelijk in gelijke plakjes. Knijp een halve citroen uit over de komkommer en breng op smaak met wat Herbamare Kruidenzout.
3. Pak een grillpan, doe er wat olie in en laat het warm worden. Grill de aspergetips een paar minuten rondom. 4. Haal de warme zalm uit de oven en pluk het uit elkaar. Pak twee kommen en doe de van de ingrediënten er bij. Meng de salade en doe als laatste nog wat wasabi mayonaise dotjes op je salade.

Tip: rasp nog wat van je citroenzeste (schil) over de salade, voor een smaakexplosie!

Smakelijk!