Print

Borrelhapjes met Kesbeke’s tafelzuur

borrelhapjes met kesbeke recept

Ik raad je aan om kaas, vis en vlees bij de speciaal zaken te halen.

Serveertip: lekker met een glas Chardonnay 

Scale

Ingredients

Instructions

  1. Haal als eerste alle kazen uit de koelkast, zodat ze op kamertemperatuur komen. Op deze manier krijgt de kaas meer smaak. 
  2. Vind je het lekker om de gefrituurde augurken ook te maken? Begin hiermee voordat je de borrelplank gaat opmaken. Maak daarna indien gewenst de zalmsalade (of haal bij de visboer).
  3. Verdeel de kazen, vleeswaren en vissalade over de borrelplank en snijd de augurk in dunne plakjes. Het is zowel lekker als frisse bite tussendoor, als op een toastje met kaas! 
  4. Gebruik een handrasp of zesteur om wat citroen zeste over de borrelplank te verdelen.

Keywords: borrelplank, tafelzuur, Kesbeke, recepten met citroen