Borrelmoment met Honingtomaten®

DE ZOETE VERLEIDING

Vorig jaar zijn we met een hele groep een dagje naar de kwekerij van Looye Kwekers geweest. Bij aankomst heb je al direct zo’n wauw moment, wat een prachtig gebouw. Het ziet er heel classy, chique en verzorgd uit. We kregen een rondleiding en een presentatie over Looye Kwekers waar het merk Honingtomaten® een onderdeel van is. Na de rondleiding stond een overheerlijke lunch en een blinde tomatenproeverij op de planning. De Honingtomaten® haalde je er zo uit! Deze tomaten zijn naar mijn mening de áller-lekkerste tomaten en als je deze geproefd hebt, wil je écht geen andere meer. Omdat deze tomaatjes zo hemels zijn, eet ik ze het liefst puur, vooral als gezond snacktomaatje en bij de borrel. Hieronder vertel ik je meer over mijn ideale borrelmoment met Honingtomaten®!

Waarom zijn Honingtomaten® zo bijzonder?

Deze tomaten worden bekroond tot de Ferrari onder de tomaten. Ze hebben een hele volle en zoete smaak. Aan deze unieke smaak hebben deze tomaten hun naam dus te danken. Niet alleen de tomaat heeft een luxe, premium uitstraling maar de verpakking ook! De Honingtomaat is namelijk een heel bijzonder product. Looye Kwekers is zéér selectief in welk deel van de oogst geschikt is voor het merk Honingtomaten®. Een Honingtomaat moet namelijk perfect van uiterlijk en perfect van smaak zijn. Hoe houden ze de smaak kwaliteit nou in de gaten? Door wekelijkse smaakproeven te organiseren, blijft de smaak uniek! Deze tomaten worden in Naaldwijk en Burgerveen geteeld. Wist je dat je deze zoete verleiding bij de Albert Heijn en sommige groenteboeren te koop is?

Honingtomaten®

Zoete verleiding bij de borrel

Omdat deze tomaten op zichzelf al een smaakbeleving zijn, hoef je er niet heel veel aan toe te voegen om een feestje op tafel te zetten! Ik heb een Italiaans borrelplankje gemaakt met daarbij als zoete tegenhanger van de Honingtomaten® en een pittige tonic met fris-zoete vlierbloesem. Wat de borrel helemaal afmaakt!

Mijn ideale Honingtomaten® momenten

Bijna elke week koop ik wel een bakje Honingtomaten®. Omdat ik vaak onderweg ben en toch een zoete oppepper nodig heb, zonder te grijpen naar een ongezonde snack, neem ik geregeld wat Honingtomaten® mee! Gewoon zo uit het vuistje en daar krijg ik toch weer energie van! Gelukkig zit ik niet elke dag in de trein en werk ik soms vanuit huis, laatst toevallig als lunch een bladerdeeg taartje gemaakt met maar twee ingrediënten, de tomaten in zijn geheel met bladerdeeg. De Honingtomaten® zijn vol van smaak, dus heb je simpelweg niet meer nodig.

Nieuwsgierig

Hoe eet jij Honingtomaten® het liefst? Laat jouw ideale borrelmoment met deze tomaten hieronder in een reactie weten!
Gek op de tomaten van Looye Kwekers? Maak dan eens JOYN tomaten salade met bloedsinaasappel of Tarte tatin met honingtomaten!

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?

Dit artikel is in samenwerking met Honingtomaten gemaakt.